Bouwen op maat

Bouwbedrijf B22 heeft jarenlange kennis en ervaring in een breed spectrum van de bouw.
We bieden onze diensten aan voor zowel bouwen op maat, nieuwbouw, verbouwingen, renovatie, uitbreiding, villabouw.

Bouwbedrijf B22 houdt vanaf het begin rekening met uw verlangens en doelstellingen door U een gepersonaliseerde service te verlenen. Door een nauwe samenwerking met U als klant en in grondig overleg met uw architect streven we er naar om aan de beste prijs-kwaliteitsverhouding te werken!

Bouwbedrijf B22 streeft bij de realisatie van uw bouwproject naar het nakomen van afspraken, termijnen en prijzen, zodat dit resulteert in een gegarandeerd succesvol resultaat voor de klant.

 

Verbouwen

Bent U op zoek naar een betrouwbare aannemer voor uw verbouwingen of renovatiewerken?

Bouwbedrijf B22 zorgt ervoor dat uw uitbreidings- of renovatieplannen kwaliteitsvol en volgens de regels worden uitgevoerd. Onze zaakvoerder zorgt voor een oplossingsgerichte begeleiding doorheen het verbouwingstraject. Aarzel niet en bezorg ons uw bouwplannen en meetstaten voor de prijscalculatie van uw ruwbouwwerken.

Wanneer u uw woning wil renoveren of verbouwen, kan u in aanmerking komen voor een aantal financiële steunmaatregelen. Via de website van de Vlaamse overheid krijgt u het meest volledige overzicht van alle premies voor de werken die u wil uitvoeren.

 

Nieuwbouw

Bouwbedrijf B22 houdt vanaf het begin rekening met al uw verlangens en wensen door U een gepersonaliseerde service te verlenen. En dit door een nauwe samenwerking met U als klant of met uw architect. Samen met de klant streven we er naar om aan de beste prijskwaliteitsverhouding te kunnen werken!

Villabouw

Bent U op zoek naar een ervaren en betrouwbare aannemer voor het bouwen of verbouwen van uw woning?

Moderne eenvoud of gezellig landelijk, nieuwbouw of uitbreiding en renovatie, Bouwbedrijf B22 zorgt voor een efficiënte en kwaliteitsvolle realisatie van alle funderings- en ruwbouwwerken.

Expertise, onderbouwd advies en een nauwkeurige opvolging door meewerkend zaakvoerder Dirk Roelant leiden uw bouwproject in goede banen.

 

 

Appartementsbouw

Bouwbedrijf B22 is de aangewezen partner voor de ruwbouw van uw appartementsgebouw. Ervaring, betrouwbaarheid en een oplossingsgerichte begeleiding doorheen het bouwtraject zijn onze troeven. Bouwbedrijf B22 is een aannemersbedrijf waar de zaakvoerder de leiding neemt en zorgt voor een kwalitatieve uitvoering van de werken.

Contacteer ons en vraag vrijblijvend een afspraak met onze zaakvoerder.